Gør årets sidste aften ekstra speciel med en nytårsmenu fra Stenbækhus.
Starters:
Hjemmebagt spinatpandekage-hapser med laks
Lufttørret skinke med mozzarella
Butterdejstwister med dip
Forret:
Tuntatar med mango og sesam på lækker sprød salatbund. Hertil surdejsbrød og pisket smør
Hovedret:
Oksetornados eller bagt laks
Auberginer med bacon og aioli
Ovnstegte kartofler med fetacreme og pesto
Bagte jordskokker og rødder med timian
Salat
Skysauce
Dessert:
Nytårs asti cheesecake
Hovedret: 395,-
4 serveringer 495,-
Tilkøb:
Kransekage tapas med tre x kransekage 30,-
Alkoholfri København kombucha 200,-
Cava medién semi seco 11.5% 250,-
Tilmelding - Stenbækhus Mad På Mols 60 52 53 75, senest den 16.december 2024
Kontakt os på telefon 60 52 53 75, eller send en mail til info@stenbaekhus.dk, for bestilling og/eller for at diskutere eventuelle specielle ønsker eller behov.