Nytårsmenu for 2025 med 4 serveringer Starters Hjemmebagt spinatpandekage-hapser med laks Lufttørret skinke med mozzarella Butterdejstwister med dip Forret Tuntatar med mango og sesam på sprød salatbund — hertil surdejsbrød og pisket smør Hovedret Oksetournedos eller bagt laks Auberginer med bacon og aioli Ovnstegte kartofler med fetacreme og pesto Bagte jordskokker og rødder med timian Salat Skysauce Hovedret: 395,- 4 serveringer: 495,- Dessert Nytårs Asti cheesecake Tilkøb Kransekage-tapas (tre stk.) — 30,- Alkoholfri København kombucha — 200,- Cava Medién Semi Seco 11.5% — 250,- Tilmelding – Stenbækhus Mad På Mols 60 52 53 75, senest den 16. december 2024. Kontakt os på telefon 60 52 53 75, eller send en mail til info@stenbaekhus.dk for bestilling og/eller for at drøfte særlige ønsker eller behov.