Stenbækhus ligger på skønne Mols – Skødshoved. Stedet er et nedlagt husmandssted fra 1953, hvor der tidligere både var dyr og blev dyrket grønsager. Men I 2008 startede familien Frederiksen deres cateringvirksomhed op her og det gamle vognly blev til værksted.
I marts 2022 overtog vi – Tina og Brita – Stenbækhus. Vi havde en drøm om at flytte på landet – lave mad – have gæster – og nyde naturen – havet, skoven og bakkerne.
Vi driver catering fra stedet, men har også udvidet med gårdhaveservering i sommermånederne, samt et ishus hvorfra vi sælger plantebaseret is. Det vil sige is uden laktose og en del af dem er også uden gluten.
Det sidste nye på stammen er, at vi har fået indrettet det gamle vognly/vækrsted til et rigtig hyggeligt spisested. Et sted med mulighed for lækker mad, sammenkomster, arrangementer og hvad fantasien finder på.
At etablere en hyggelig lille restaurant har altid været et stort ønske for os.
Vi laver selv arrangementer løbende bland andet afholder vi fællesspisning den første torsdag i hver måned i vinterhalvåret, men det er også muligt at leje lokalet til fester, sammenkomster, kurser, foredrag, og alt det vi endnu ikke har opdaget….
Vi sylter selv vores surtprodukter, laver vores egne marmelader, rører vores egen remoulade og dressinger, laver vores egne saucer og bager vores brød og kager, mv.
Vi bruger friske råvarer, der tager afsæt i årstiden. Vi har fokus på lokale leverandører, dyrevelfærd og mindre madspild.
Vi samarbejder med slagtere omkring diverse kødvarer og -specialiteter. Det sikrer en autentisk madoplevelse, hvor vi kender hele rejsen fra jord til bord.
Du er altid velkommen til at spørge omkring historien og fremstillingen af vores varer.