Sommer- eller studenterhygge
Vælg
- 1 x forret
- 2 x kød
- 3 x tilbehør
- 1 x sauce
- 1 x dessert
Forret:
- Asparges bagt med bacon og toppet med røgeost på sprød salatbund
- Røget laks på blomkålsbund
- Tre forskellige bruchetta
- Mini-crossiant med rejesalat eller hønsesalat på sprød salatbund
Kød:
- Saftig sommerkrydret kyllingebryst
- Bagt laks (+10 kr./kuvert)
- Helstegt oksefilet
- Kalvecoulotte
- Marineret svinefilet
- Kyllingespyd
Tilbehør:
- Knuste kartofler
- Almindelig kartoffelsalat
- Grøn kartoffelsalat
- Små ristede kartofler med krydderier
- Spidskålsalat med æbler og pærer
- Sommersalat med jordbær, asparges og melon
- Speltsalat vendt i husets pesto med feta, oliven, hvidløg og tomat
Sauce:
- Bearnaise
- Skysauce
- Rødvinssauce
Dessert:
- Vesterhavsost og Benedictkloster ost med kompot og kiks
- Brownie med chokolademousse og bær
- Dessertspyd med frugt og marshmellos, hertil is
- Tre pandekager med syltetøj og is
OBS: Sommer og studentermenuen er kun i juni og juli.